Novemberi karrierhoroszkópja szerint közel van a cél, ezért ne álljon meg most!

Kos

Kos, mivel ebben a hónapban nagyon sok bolygó halad át az utazás, a filozófia és a felsőoktatás kilencedik házán, minden eddiginél nyitottabbnak érezheti magát a tanulásra és a karrierje új irányba történő elmozdulására. Merülj el mélyen a hobbidban és az érdeklődési körödben ebben a hónapban, úgy tűnik, hogy ezek közül valamelyiknek kell lennie annak az útnak, amelyet a továbbiakban követsz!

Ha jelenleg a fókuszálással küzdesz, támaszkodj másokra, és alakíts ki új szokásokat. Lehet, hogy van valaki az életedben, aki komoly figyelemelterelő tényezőként viselkedik, és rajtad múlik, hogy ne csak új szabályokat állíts fel a rendelkezésre állásod körül, hanem tartsd is be őket! Később meg fogja köszönni magának ezeket az erős határokat.

Bika

Bika, novemberben egy olyan időszakon mehetsz keresztül, amely véget érni látszik, de valójában egy életedet megváltoztató új kezdet. Ebben a hónapban lesznek olyan pillanatok, amikor erős kétségek kísérik utadat, de tudd, hogy a folyamat szükséges lépése, hogy zavart érezz. Elvégre más irányba haladsz, és olyan lehetőségekkel nézel szembe, amelyeket eddig még soha nem tapasztaltál!

Előnyödre válik, ha novemberben a saját utadat választod. Ez azt jelentheti, hogy új módon osztasz meg dolgokat (workshopok, online csoportos összejövetelek, mások tanítása vagy vezetése, tartalomkészítés és így tovább). Lehet, hogy társvezető leszel, vagy üzleti partnerre találsz, mivel a nyolcadik házadat erősen megvilágítja a sok Nyilas-átvonulás ebben a hónapban. A közös pénzügyek és vállalkozások kerülnek előtérbe, így ha szenvedélyesen érzel az új karrierlépés iránt, novemberben oszd meg álmaidat és elképzeléseidet a hozzád legközelebb állókkal. Ki tudja, lehet, hogy egy kis ajándékkal segítik az elindulást.

Ikrek

Ikrek, novemberben rengeteg partnerség vár rád, mivel a Vénusz (a szerelem és a szépség bolygója) átvonul a partnerségek és a hosszú távú elkötelezettségek hetedik házán. Valakire, akiben megbízol, támaszkodhatsz egy új üzleti vállalkozás elindításában, vagy befektethetsz olyan pénzügyi lehetőségekbe, amelyeket hosszú éveken át tartasz (és amelyekből hasznot húzol). A gazdagság felé vezető ajtótok szélesre tárul ebben a hónapban, és a szellem arra kér benneteket, hogy intuitív döntéseket hozzatok azzal kapcsolatban, hogy mivel (és kivel) lépjetek partnerségre.

Ha eddig a munkával való „kapcsolatoddal” küzdöttél, a karrieredre való tekintésed is nagy izzáson mehet keresztül novemberben. Ne feledd, végül is te vagy a saját valóságod megteremtője.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal