Heti horoszkópod szerint nyomás alatt lehetsz, de ez gyémánthoz vezet…

Bak

Kissé túlterheltnek érezheted magad a hét kezdetén. A Mars retrográd mozgása továbbra is zűrzavart okoz a rutin és a munka hatodik házában, ami miatt úgy érezheted, hogy megfizeted az árát annak, ha valamit nem intézel el előre. Te nem vagy gép, ezért jó alkalom, hogy emlékeztesselek arra, hogy a halogatásod büntetése általában csak még több halogatáshoz vezet.

Mivel november 1-jén a Vízöntőben járó első negyedhold a pénzzel és önbecsüléssel foglalkozó második házadban tetőzik, a hét elején a stabilitás mélyebb érzésére vágyhatsz. De mivel a Hold egyesíti erőit a Szaturnusszal – a fegyelem és a korlátok bolygójával -, előfordulhat, hogy hiánymentalitással dolgozol. A takarékosság mindig bölcs dolog, de győződj meg róla, hogy nem vagy filléres bölcs és dollár bolond.

A dolgok azonban november 5-től fordulatot vehetnek. A Skorpióban járó Vénusz és a Bikában járó Uránusz szembenállásával a legváratlanabb helyeken találhatsz szerelmet és inspirációt. Ne félj kiterjeszteni a társadalmi kapcsolatokat, mert lehet, hogy éppen egy olyan csoportba botlasz, amelyik teljesen megért téged.

Vízöntő

Amikor ez a hét kezdődik, kissé inspirálatlannak érezheted magad. Mivel a Mars továbbra is retrográd módon halad át a kreativitás és önkifejezés ötödik házadon, úgy érezheted, mintha nem éreznéd a „szikrát”. Próbálj meg valami olyasmit csinálni, ami egykor örömet okozott neked, mielőtt kinőtted vagy meguntad. A régi hobbik felelevenítése határozottan felpezsdítheti a lelkesedést.

Ha azonban november 1-jén a Vízöntőben járó első negyedhold egyesíti erőit a Szaturnusszal, úgy érezheted, mintha a világot a válladon cipelnéd. Ha nehezen tudod honorálni a kemény munkádat, az csak azért lehet, mert a szíved mélyén maximalista vagy. Szerencsére már az a puszta tény, hogy ennyire törődsz azzal, hogy a legjobb önmagad legyél, dicséretet érdemel.

Mire a Skorpióban járó Vénusz november 5-én szemben áll a Bikában járó Uránusszal, a családi életedben is készülhetsz néhány zavarra. Ne számíts arra, hogy minden a terv szerint fog menni, mert előfordulhat, hogy csökkentened kell a munkakedvedet, hogy el tudj intézni néhány otthoni dolgot.

Halak

A hét kezdetén néhány családi vonatkozású kérdéssel vagy zárt ajtók mögött húzódó problémával foglalkozhatsz. Mivel a Mars továbbra is retrográd mozgást folytat az otthon és a család negyedik házában, fényt derít néhány olyan sérelemre, amelyet a rokonaiddal szemben táplálsz. Ez egy erőteljes időszak arra, hogy megtisztítsd a negatív energiákat a személyes teredből, Halak.

Amint november 1-jén a Vízöntőben járó első negyedhold a spiritualitás 12. házadat világítja meg, vágyhatsz egy kis egyedüllétre. Ezt a magány iránti igényt még nyilvánvalóbbá teszi a Hold és a Szaturnusz közelsége, ami arra ösztönöz, hogy magadévá tedd a remeteéletet, és teljes goblin üzemmódba lépj. Erre mindenkinek szüksége van időnként!

November 5-ig meglepő pletykákba botolhatsz, vagy váratlan helyeken új barátokra tehetsz szert. Mivel a Skorpióban járó Vénusz szemben áll a Bikában járó Uránusszal, néhány sorsfordító információ birtokában találhatod magad, különösen, ha kedved van egy jó kis beszélgetéshez. Ezt a teát forrón tálaljuk!