Heti horoszkópod szerint nyomás alatt lehetsz, de ez gyémánthoz vezet…

Kos

Ha teljesen kiakadva érzi magát, az nem csoda. A Mars – az uralkodó bolygód – jelenleg retrográd, ami miatt a szokásosnál is kimerültebbnek (és bátortalanabbnak) érezheted magad. Nem kell félned, hiszen ezek a bizonytalan időszakok jönnek-mennek! Ne rakjon többet a tányérjára, mint amennyit elbír, és mindenképpen gondolkodjon, mielőtt megszólal. Ezzel megspórolhatsz magadnak némi bajt.

A hét a közösség és az idealista gondolkodás 11. házában álló első negyed holddal kezdődik, ami arra ösztönöz, hogy átgondold, milyen nyomot hagysz a világban. A Szaturnusszal egyesülve tudatában lehetsz azoknak a korlátoknak és az elszigeteltség érzésének, amelyek megakadályoznak abban, hogy ezt a hatást gyakorold.

Ugyanakkor, amikor november 5-én a Vénusz a bensőséges nyolcadik házadban szemben áll az Uránusszal a büszke második házadban, váratlan változást tapasztalhatsz abban, ahogyan a határaiddal bánsz. Ha teljesen védekezel, meglepődhetsz, milyen könnyen kényszerít valami arra, hogy engedd le a védekezésedet.

Bika

A héten kísértést érezhetsz arra, hogy az önértékelésedet másokhoz hasonlítva mérd magad. A Mars épp most állt retrográd állomáshelyén a büszkeség és az értékek második házában, ami a „máshol zöldebb a fű” mentalitással tölthet el. Ne feledd, hogy a külső fényűzés jön és megy; soha nem hagynak úgy épségben, ahogyan azt te elvárod tőlük.

Mivel azonban november 1-jétől az első negyedévi Hold a karriered 10. házába világít, különösen aggódhatsz amiatt, hogy milyen képet mutatsz a világnak. Mivel ez a Hold egyesíti erőit a Szaturnusszal, eszedbe jut, hogy ahhoz, hogy eljuss oda, ahová szeretnél, hajlandónak kell lenned sokkal több időt és erőfeszítést befektetni.

November 5-e körül párkapcsolati változások bontakozhatnak ki. Jelenleg még mindig az életedet megváltoztató napfogyatkozási szezon közepén vagy, és ahogy a Skorpióban járó Vénusz szemben áll a Bikában járó Uránusszal, további átrendeződések válhatnak nyilvánvalóvá. Ne félj ápolni és előtérbe helyezni a függetlenségedet, különösen akkor, ha kompromisszumot kell kötnöd.

Ikrek

Úgy érezheted, hogy bárhová mész, mindenhol negatívan fogadnak. Mivel a Mars továbbra is az Ikrek jegyében halad visszafelé, megvan rá az esély, hogy több stresszt vonzol magadhoz, mint amennyit megérdemelsz. Állítson fel határozott határokat, és kezdje el prioritásként kezelni a látható és láthatatlan erőkkel szembeni védelmét. Feldolgozd az érzelmeidet, mielőtt azok feldolgoznának téged.

November 1-jén, amikor az első negyedévben a Vízöntőben járó Hold a bölcsesség és a terjeszkedés kilencedik házát világítja meg, úgy érezheted, hogy intenzíven szükséged van arra, hogy elmenekülj. Mivel azonban ez a Hold egyesíti erőit a Szaturnusszal, rájöhetsz, hogy a helyváltoztatás nem mindig változtatja meg a gondolkodásmódodat. Lehet, hogy itt az ideje, hogy próbára tedd a hitedet abban, hogy hol vagy, ahelyett, hogy hová tartasz.

Mire a Skorpióban járó Vénusz november 5-én szemben áll a Bikában járó Uránusszal, a közérzeted és a mindennapi életed ingadozásaival szembesülhetsz. Sodródj az árral, Ikrek. Te vagy a multitasking mestere, úgyhogy nyugodj meg, és koncentrálj először a legfontosabb dolgokra. Tedd, amit tudsz, és irányítsd, amit tudsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal