A 3 csillagjegy, akik szerelmet vallanak Valentin napon, 2023. február 14-én

Mérleg

Ha szeptember 23. és október 22. között születtél, akkor tudod, milyen Mérlegnek lenni. Sok kell ahhoz, hogy bármit is bevallj, mert egy ideig gondolkodnod kell az érzéseiden.

A Vénusz az uralkodó bolygód és a partnerségről, a szerelemről vagy ismert. Így természetesen azon csillagjegyek közé tartozol, akik bevallják, hogy erős érzelmeket táplálnak egy másik ember iránt. A Halakban járó Vénusz aktiválja a romantikus szektorodat, így máris a szerelemre gondolsz.

A mai nap legjobb része, hogy olyasmivel leped meg magad, amivel soha nem szoktad: szerelmet vallasz annak, akit imádsz, és úgy fogsz nevetni a gondolaton, hogy megtetted, hogy óriási megkönnyebbülést fogsz érezni. Ma a Halakban járó Vénusz van az oldaladon, és ez a tranzit köztudottan a Mérlegek vadsággal határos oldalát hozza elő.

Egy Mérleg számára a vadság változást jelent, mivel ti általában eléggé kiegyensúlyozottak és „józanok” vagytok, de a mai nap ki fogtok törni a saját burkotokból. Van egyfajta „most vagy soha” hangulat, ami a mai napotokkal jár, és mivel már régóta belezúgtatok egy bizonyos személybe, a mai érzésetek az, hogy… miért is ne? Miért nem mondod el neki, hogy mit érzel? Mi a legrosszabb, ami történhet? Visszautasítanak? Oké, ilyen az élet, de neked, a Halakban járó Vénusszal, aki a Neptunusszal dolgozik együtt, a szerelemtől bokszmámorban vagy. Hajlandó vagy vállalni ezt a kockázatot. Erőt neked, kedves Mérleg. Rajta, csináld!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal