4 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai javulnak a február 13-19 közötti héten

Szűz

Az előttünk álló héten a Nap visszatér a romantikus Halak vízjegyébe. A Halak a romantikus szektort uralja, így amikor ez a vízjegy aktiválódik, gyakran tapasztalhatunk változásokat a saját szerelmi életünkben. Ez a nap visszatérése nem csupán a kezdet, hanem a valódi változás lehetőségét is magával hozza.

Bármennyire is hajlamos a Halak energiája lehetőségeket hozni a romantikus életedben, ez nem jelenti azt, hogy ez mindig előnyös. Az elmúlt néhány hónap áldásokkal, de kihívásokkal is teli volt, miközben új vizekre eveztél, hogy belevágj abba, amiről azt mondtad, hogy mindig is akartad. Könnyű beszélni a vágyott kapcsolatokról vagy családi életről, de gyakran más helyzet elfogadni és befogadni azt.

A Halak jegyében bekövetkező napfordulás hoz némi kedvező energiát, amely azt sugallja, hogy egy másik befejezés miatt az életedben végre egy kezdet fog bekövetkezni.

Bár ez az általános téma számodra, mégis valami olyasmit sugall, ami kifejezetten a romantikával vagy az intimitással kapcsolatos. Számodra arról szól, hogy felismerd, hogy bár soha semmi nem fog igazán a terv szerint alakulni, ez nem jelenti azt, hogy a végén mégsem teljesül minden álmod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal